ma 25 okt. | Westdorp

Herfst Retreat 'De helende reis van de Phoenix'

Een reis naar binnen in de prachtige natuur van Drenthe
Meld je aan per mail
Herfst Retreat 'De helende reis van de Phoenix'

Tijd en locatie

25 okt. 13:30 – 28 okt. 14:00
Westdorp, Schoonloërstraat 7, 9534 TA Westdorp, Nederland

Over het evenement

'Ben de schepper van je eigen legende’ Tijdens deze retraite gaan we in 4 dagen op reis naar binnen, verdiepen we de relatie met onszelf en de natuur, op de prachtige locatie 'de Stille Kracht' in Drenthe. Wij bieden jou de bedding en veiligheid om naar binnen te gaan in ceremonie, innerlijk reizen door meditatie, (mini)vision-quests en de Zweethut cermonie.  We nemen je mee op de reis van de Phoenix, die voorbij gaat aan de illusies, om uiteindelijk te kunnen zakken in wie je werkelijk bent. Wanneer ze sterft herrijst ze uit haar eigen as. Ze is een mythologisch dier dat symbool staat voor loslaten en transformatie. 

Extra informatie 

De groep zal maximaal uit 12 deelnemers bestaan. In het programma zal voldoende gelegenheid zijn je even terug te trekken en te genieten op je zelf. Voor een globale indruk van het programma verwijzen we je graag naar de retreat pagina van onze site.

Maaltijden 

We eten heerlijke biologische en vegetarische (We houden rekening met eventuele allergien of intoleranties) maaltijden. Deze worden met liefde en aanacht bereid door Jan en Gerda Batelaan.

Massage

Jessica, de eigenares van de Stille Kracht, biedt heerlijke massages. Deze kun je ter plaatse apart boeken. Wel even met ons afstemmen wat passende momenten zijn.

Healing massage / 90 minuten / € 90,-

Pranic Healing / 60 minuten / € 60,-

Overnachten:  

Er is voldoende plek om op de slaapzolder te slapen. Het is ook heel fijn om een tentje op te zetten ergens op het prachtige terrein van de Stille Kracht. Beide opties zijn in de prijs inbegrepen. Er is ook de mogelijkheid om een aparte slaapkamer te boeken. Dit kun je bij de Stille Kracht informeren, zie De Stille Kracht. Mocht je dit willen, reserveer dan snel. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar.

Investering: 

De investering voor particulieren is 625 euro, dit is inclusief overnachting op de slaapzolder, of een meegebracht tentje.

Indien je deze week door jouw werk vergoed krijgt, gelden andere tarieven, neem dan even contact met ons op. Voor freelancers is de investering ex btw. Bij aanmelding voor 1 september krijg je vroegboekkorting!!! De investering bedraagt dan 595 euro.

Aanmelden

Verzeker je van een plak door ons een email te sturen: info@naturespeaks.nl. Wanneer je je hebt aangemeld plannen we in september een telefonische intake in, om kennis te maken en van jou te horen waar je op dat moment in je leven staat en nodig hebt in de retreat. We stemmen ons programma aan op de behoefte van de groep. Voor vragen kun je ons ook mailen of even bellen met Rieneke (0651166141) of Jeroen (0620307560). 

Deel dit evenement