do 11 jun. | Blue Beatle

Visie op licht

Wat oogst jij dit jaar?
Registration is Closed
Visie op licht

Tijd en locatie

11 jun. 2020 18:40 – 22:40 CEST
Blue Beatle, Buurtsteeg 7, 3951 LL Maarn, Nederland

Over het evenement

In deze drie daagse staan jij en jouw natuur centraal.

Nu komt de natuur langzaam in beweging. Kijk je naar een boom dan zie je hoe de visie, die zich gevormd heeft tijdens de donkere dagen, gestalte krijgt in de al dikker wordende knoppen. Deze tijd van het jaar is niet de gemakkelijkste. Er komt weinig licht van buiten en de reserves zijn op. Een mooi moment om stil te staan en te hereiken. Te kijken naar wat er al in jou beweegt en wat je (nog) nodig hebt om de lente in te gaan.

Door stilte en beweging, gesprek en meditatie en behulp van een heel oude ceremonie, de zweethut, schijnen we licht op onze plannen. We nodigen uit wat ons helpt om deze te manifesteren en te staan voor wie wij werkelijk zijn.

maandag middag ben je om 17.00 u welkom – die avond gaan we nog de zweethut in. Twee rondes waarin we tot onszelf keren. Daarna eten we gezamenlijk met aansluitend nog een kleine deelsessie en gaan we de nacht in. We slapen om te dromen en krachten op te doen.

Dinsdag is er weer een zweethut, maar zullen we ook alleen in de natuur zijn. Luisteren en ervaren wat zij doet in deze tijd.

Deel dit evenement