vr 23 okt. | Blue Beatle

Visie op Licht / herfst editie / 3 daagse retraite

Registratie is afgesloten
Visie op Licht / herfst editie / 3 daagse retraite

Tijd en locatie

23 okt. 2020 14:00 – 25 okt. 2020 15:00
Blue Beatle, Buurtsteeg 7, 3951 LL Maarn, Nederland

Over het evenement

De herfst... de natuur stopt langzaam haar beweging, de laatste vruchten rijpen. De energie keert naar binnen, het licht neemt af en alles komt tot rust en maakt zich klaar voor de winter. Zo ook bij jou.

Een mooi moment om te bezinnen en te kijken naar wat je oogst en wat je los kunt laten. Genieten van het herfstbos, mooie meditaties, voldoende eigen ruimte en sharings. Drie dagen om tot rust te komen en nieuwe inspiratie op te doen op onze prachtige lokatie in Maarn. 

De zweethut is een essentieel onderdeel van onze retraite. Het is een oeroud reinigingsritueel, waarin je vanuit verstilling los kunt laten wat niet meer dient, zichtbaar maakt waar je dankbaar voor kunt zijn en je direct in verbinding met de aarde en jouw eigen authentieke natuur brengt. We zien vaak dat mensen in de zweethut tot 'aha' momenten komen, doordat ze weer in contact staan met de natuur en zichzelf.

Vrijdag middag ben je om 14.00 u welkom, we bereiden gezamenlijk de zweethut voor om die avond te kunnen starten. Verdere info volgt. Er is plek voor maximaal 14 deelnemers. De investering bedraagt 375 euro.

We kijken naar je uit!

Warme groet,

Rieneke & Jeroen

Deel dit evenement