ma 28 dec. | Blue Beatle

Visie op Licht / winter editie / 3 daagse retraite

Registratie is afgesloten
Visie op Licht / winter editie / 3 daagse retraite

Tijd en locatie

28 dec. 2020 14:00 – 30 dec. 2020 15:00
Blue Beatle, Buurtsteeg 7, 3951 LL Maarn, Nederland

Over het evenement

In de donkere winter... droomt de natuur over dat, wat zij gestalte zal geven in de naderende lente. De tijd om aandacht te geven aan jouw dromen en verlangens.

Het is donker en licht is schaars, een tijd die vraagt om stil te staan bij je diepste binnenwereld. Een mooi moment om te herijken. Waar neem jij afscheid van en wat wil je verwelkomen in het nieuwe jaar? Ga met ons mee de warmte en jouw binnenwereld in, ervaar de donkerte en de kracht van het licht. Laat het tot je spreken en je verrassen, door ons aanbod op deze prachtige lokatie in het bos in Maarn.

Door stilte en beweging, gesprek en meditatie en met behulp van een heel oude ceremonie, de zweethut, schijnen we licht op jouw dromen. De zweethut is een essentieel onderdeel van onze retraite. Het is een oeroud reinigingsritueel, waarin je vanuit verstilling los kunt laten wat niet meer dient, zichtbaar maakt waar je dankbaar voor kunt zijn en je direct in verbinding met de aarde en jouw eigen authentieke natuur brengt. We zien vaak dat mensen in de zweethut tot 'aha' momenten komen, doordat ze weer in contact staan met de natuur en zichzelf.

Vrijdag middag ben je om 14.00 u welkom, we bereiden gezamenlijk de zweethut voor om die avond te kunnen starten. Verdere info volgt. Er is plek voor maximaal 14 deelnemers. De investering bedraagt 375 euro.

We kijken naar je uit!

Warme groet,

Rieneke & Jeroen

Deel dit evenement