Wie vormen NatureSpeaks?

Met de natuur als grote inspiratiebron en een rijkdom aan gezamenlijke ervaring en kennis begeleiden Rieneke en Jeroen mensen terug naar authenticiteit, autonomie en verbinding. Ze bieden inspiratie, inzicht en plezier. 

Jeroen en Rieneke verstaan allebei de kunst van het lopen en creëren van een eigen authentieke passionele weg, zowel in persoonlijke levenskeuzes als professioneel. Ze bieden zowel gezamenlijk als los van elkaar coaching, trainingen en workshops aan die wakker maken en verrijken. Ze delen hun passie voor de natuur en halen inspiratie uit het leven zelf, het Sjamanisme, Boeddhisme en vele andere stromingen. 

EF0A0272.jpg

Jeroen Heindijk (1970) wijdt zijn leven aan het herstellen van de relatie tussen mens en natuur. Hij zet zijn meesterschap in de krijgskunst (Pentjak Silat) en loopbaan als gids en reisleider langs oerbossen in. Jeroen heeft een grote passie voor zowel de spirituele als de ecologische waarde van bomen en zet zich in voor behoud en bescherming. Hij wordt niet voor niets 'de bomenman' genoemd.

 

Op dit moment schrijft hij aan zijn boek 'Onder Bomen' waarin hij de ervaring en kennis deelt die hij de afgelopen 25 jaar opdeed tijdens zijn reizen, tochten en ontmoetingen met zowel experts als deelnemers. Daarnaast maakt hij zich hard voor de bescherming en waarde van bomen met zijn stichting Bomen op de kaart.

 

Jeroen heeft zijn kennis en ervaring geïntegreerd om mensen individueel en in groepsverband te coachen. De boom is daarin leidend als leermeester en inspiratiebron. 

 

Hij is geïnitieerd in het mogen leiden van de oeroude Zweethut Ceremonie volgens de Lakota traditie. Via NatureSpeaks organiseert hij losse zweethutceremonies voor particulieren en bedrijven. Jeroen weet je te raken en wakker te schudden vanuit warmte, respect en power. 

 

-www.bostochten.nl-

Rieneke Batelaan (1980) is trainer en coach op het gebied van communicatie &(persoonlijk) leiderschap in het bedrijfsleven. In haar coaching werkt zij het liefste in de natuur, uit het hoofd en in het hart, samen op pad. De natuur inspireert en geeft onverwachte vertaling van dat wat er van binnen leeft, als een directe spiegel. Rieneke werkt vanuit verschillende invalshoeken met als doel mensen te helpen om dichter bij de bron van persoonlijk vertrouwen, wijsheid, kracht en ontspanning te komen. Van origine is zij Kunstzinnig Therapeut, Communicatie Deskundige & Begeleider / Coach. Ze werkt o.a. Systemisch, met Voicedialogue, NLP, Transactionele Analyse en Mindfullness. Daarnaast combineert zij haar reguliere kennis met haar spirituele gaven, voor de mensen die daar voor open staan (reading, healing&channeling). 

 

Rieneke heeft een grote passie voor het maken en schrijven, zingen (Nancy Brick) en acteren. In haar vrije tijd volgt ze een sjamanistisch pad in Portugal en helpt mee bij de zweethutten van Jeroen.

Rieneke begeleidt integer, nuchter en diepgaand met  humor en warmte. Ze maakt dat wat ingewikkeld lijkt, graag helder en simpel.

 

 -www.rienekebatelaan.nl-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


9X8C1928.jpg
ENGELAND%2C%202017-07-19-030%2C%20Tandri