Werken met de wijsheid van de natuur,
om te ontspannen en je nog meer te
verbinden met jezelf. 

25 t/m 28 oktober 2021

De helende reis van de Phoenix

'Ben de schepper van je eigen legende’

We bevinden ons in de vurige herfst, een tijd van oogsten en loslaten. De Phoenix is deze reis onze inspiratiebron. Wanneer ze sterft, herrijst ze uit haar eigen as. Ze is een mythologisch dier dat symbool staat voor loslaten en transformatie.

Een verdiepend en gevarieerd programma, een reis naar binnen. In verbinding met de natuur,  onder de bezielende begeleiding van Jeroen Heindijk en Rieneke Batelaan, in een gemengde groep van maximaal 12 deelnemers.

13969808_sily-shamana.jpg

Artwork  Julia Good

SHAMAN POWER ANIMALS SHAMANIC WOMAN WITH SPIRIT ANIMAL ART (2016)

De helende reis van de Phoenix

Tijdens deze retraite gaan we in 4 dagen op reis naar binnen, verdiepen we de relatie met onszelf en de natuur, op de prachtige locatie 'De Stille Kracht' in Drenthe. Wij bieden jou de bedding en veiligheid om naar binnen te gaan in ceremonie, innerlijk reizen door meditatie, (mini)vision-quests en de zweethut.  We nemen je mee op de reis van de Phoenix, die voorbij gaat aan de illusies, om uiteindelijk te kunnen zakken in wie je werkelijk bent.

21078485_1403523836368727_82908308179268
rawhide-rattle-rattle-native-american-th
20210530_162539.jpg

Programma

Dag 1 Landen 

Deze dag staat symbool voor het arriveren en landen in de reis die we samen gaan maken. We maken kennis met elkaar door een startceremonie. Daarna ga je op zoek naar jouw quest plek in de natuur. Deze plek zal een ankerpunt zijn voor deze week. In de avond doen we een Zweethut ceremonie.

Dag 2 Vision

 

We gaan op een kleine vision quest, in verbinding met onszelf en de natuur. Dat betekent dat je voor een langere tijd alleen op jouw quest plek doorbrengt en vast.  

In alle rust en stilte ontdek je wat zich aan dient om aan te kijken. Zet al je zintuigen open en laat de symboliek van de natuur tot je spreken. Deze dag staat in het teken van het loslaten van controle en het ophalen, in contact komen met de natuur om inzichten te ontvangen.

Dag 3 Initiatie

Vandaag verankeren we onze inzichten dieper. Deze dag gaat over het echt in jezelf zakken, authenticiteit en het in contact staan met je hart, jouw vuur en passie. We werken toe naar een initiatie ceremonie aan het vuur, waarna we elkaar weer opnieuw ontmoeten bij de stenen in de Zweethut.


Dag 4 Herrijzen

 

Een dag waarop ieder dat kan achterlaten wat in het verleden mag rusten en oogsten wat aan inzichten en nieuwe energie mee naar huis mag. Deze dag is er ook om dat wat nog nodig is te doen. We vieren onze reis en maken ons op voor een nieuwe start. We sluiten onze cirkel met de talkingstick. 
 

21034211_1403523869702057_59832037879709
EF0A0301.jpg

Extra informarie

De groep zal maximaal uit 12 deelnemers bestaan.

In het programma zal voldoende gelegenheid zijn je even terug te

trekken om te wandelen, te mediteren en te genieten. 

Maaltijden

We eten heerlijke biologische en vegetarische maaltijden

(We houden rekening met eventuele allergieën of intoleranties) .

Deze worden met liefde en aandacht bereid door Jan en Gerda Batelaan.

Overnachten:

Er is voldoende plek om op de slaapzolder te slapen. Het is ook heel fijn om een tentje op te zetten ergens op het prachtige terrein van de Stille Kracht. Beide opties zijn in de prijs inbegrepen. Er is ook de mogelijkheid om een aparte slaapkamer te boeken. Dit kun je bij De Stille Kracht informeren, zie  De Stille Kracht. Mocht je dit willen, reserveer dan snel.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

De Zweethut:

Arjan Reints zal als vaste vuurman ook tijdens de retraite zich over het vuur ontfermen.

Voor meer informatie over de zweethut verwijzen we je graag naar onze zweethut pagina.

 

Massage

Jessica, de eigenares van De Stille Kracht, biedt heerlijke massages.

Deze kun je ter plaatse apart boeken. Wel even met ons afstemmen wat passende momenten zijn.

Healing massage / 90 minuten / € 90,-

Pranic Healing / 60 minuten / € 60,-

Investering

De investering voor particulieren is 625 euro, dit is inclusief overnachting op de slaapzolder, of in een meegebracht tentje.

Indien je deze week door je werk vergoed krijgt, geldt een ander tarief, neem dan even contact met ons op. Voor freelancers is de investering ex. BTW. Bij aanmelding voor 1 september aanstaande krijg je vroegboekkorting!!! De investering bedraagt dan 595 euro.

                   

IMG-20200326-WA0002.jpg
IMG-20181209-WA0012 (2).jpg
arjan.jpg

Aanmelden

Verzeker je van een plek door ons een email te sturen:

info@naturespeaks.nl.

Wanneer je je hebt aangemeld plannen we in september een telefonische intake in om kennis te maken en van jou te horen waar je op dat moment in je leven staat en wat je nodig hebt.

 

Voor vragen kun je ons ook mailen of even bellen met Rieneke (0651166141) of Jeroen (0620307560).

 

 

 

We zien je graag in oktober!

Warme groet,

                 

     Jeroen en Rieneke